Nieuwbouwappartementen in Costa Blanca - Los Balcones, Torrevieja

Vraagprijs: € 225 000 Torrevieja Calle Benisa 3
Zoek je een tweede verblijf of wil je investeren in vastgoed in Spanje, dan zit je bij Sensimmo aan het juiste adres. Samen met onze Spaanse partners zoeken wij voor jou op maat je droomhuis. Voor elk budget zijn er talloze mogelijkheden.
 
Zo stellen we graag het nieuwbouwproject Mirasal aan je voor. Gelegen aan de Costa Blanca meer bepaald Torrevieja, Los Balcones. Dankzij het microklimaat geniet je van een gemiddelde temperatuur van 18 graden en 320 dagen zon.
 
Dit project biedt prachtige appartementen aan in een rustige zen omgeving en met zicht op de befaamde zoutmeren van Torrevieja.
 
Bij Mirasal vindt u prachtige woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, elk voorzien van een privé tuintje of solarium en diverse terrassen. Parkeerplaatsen en opslagruimten zijn inbegrepen in de prijs en bevinden zich in de kelder alsook de pré-installatie van de airco.
 
Geniet van de prachtige gemeenschappelijke voorzieningen, zoals het Infinity zwembad met een oppervlakte van ongeveer 200 m² met zwemgedeelte voor kinderen dat gelegen ... is in de centrale tuin met verlichting.
 
Gelegen op 40 km van de luchthaven in Alicante, 2 km van verschillende stranden alsook vlakbij het gezellige centrum van Torrevieja, is dit project geïnspireerd op de mediterrane traditie en met de bedoeling om het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.
Als Belgisch Erkend Vasgoedkantoor garanderen wij u een risicoloze aankoop.
 
Het grootste openluchtshoppingcenter aan de Costa Blanca, La Zenia Boulevard, is slechts 7 kilometer verwijderd. In de nabije omgeving vindt u tal van golfdomeinen, waaronder Villamartin Golf, Las Colinas Golf & Country Club, Las Ramblas Golf & Lomas de Campoamor Golf.
 
Appartementen met terras voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn beschikbaar vanaf €225,000!

Onze vastgoedadviseurs in België en Spanje bieden deskundige begeleiding zonder extra kosten gedurende het gehele aankoopproces, van het verkrijgen van een NIE-nummer tot het begeleiden bij de notaris.

Kom vrijblijvend op gesprek bij op ons kantoor te Maasmechelen of Genk en wie weet boeken we gelijk een vlucht naar de zon ;)

Voor meer info kunt u ons vrijblijvend contacteren via mail op melisa@sensimmo.be of het nummer 0485/15.30.90
 
Lees meer Verberg