Modern appartement, ideaal voor starters of als belegging!

Vraagprijs: € 149 000 Maasmechelen Olympialaan 1 5
Ontdek dit prachtige nieuwbouwappartement, gebouwd rond 2015 en voorzien van alle moderne gemakken die u zich kunt wensen. Van centrale verwarming op aardgas tot hoogwaardige PVC-kozijnen met dubbele beglazing, dit appartement is ontworpen voor hedendaags comfort en voldoet aan alle normen van de geldende wetgeving uit 2014.

Dit charmante éénslaapkamerappartement bevindt zich op de bovenste verdieping (3e) en biedt een heerlijk ruim gevoel, bereikbaar via de trap (geen lift). Bij binnenkomst vindt u een gang met toilet en toegang tot de badkamer, een comfortabele slaapkamer, een open keuken en een woonkamer die uitkijkt op het brede terras. Dankzij de hoekligging zijn er tal van ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de 64m² van het appartement een luchtige en ruime sfeer creëren.

De ligging is perfect, gelegen net achter het gemeentehuis van Maasmehelen, waar alle voorzieningen zoals banken, sportscholen, winkels en restaurants op loopafstand liggen. Momenteel is het appartement verhuurd aan solide ... huurders voor €732 per maand, inclusief €70 aan algemene kosten.

Wilt u dit appartement graag vrijblijvend bezichtigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@sensimmo.be of telefonisch op 089209088. Onze ervaren vastgoedmakelaar, Mustafa Sak, staat klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.
Lees meer Verberg