Modern appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen + garage en 2 staanplaatsen

Vraagprijs: € 209 000 Maasmechelen Kleine Hulst 24 B1
Ontdek dit eigentijdse appartement in Maasmechelen, waar comfortabel en energiezuinig wonen een nieuwe dimensie krijgt. Gelegen op de eerste verdieping van een modern complex uit 2011, biedt dit appartement een scala aan voordelen voor wie snel wil beslissen.

De troeven zijn talrijk, van de strategische ligging in een rustige woonwijk tot het prachtige terras op de verdieping en het gelijkvloerse privéterras, bereikbaar via een eigen trap rechtstreeks vanuit het appartement. Ook omvat het één kelderberging, een garagebox in de ondergrondse parkeerkelder en nog eens twee buiten autostaanplaatsen.

De indeling is doordacht met een inkomhal, vestiaire, ruime woonkamer met een open keuken voorzien van diverse elektrische apparaten. Een grote schuifraam biedt toegang tot het terras, dat verbonden is met het gelijkvloerse terras via een privétrap. Verder omvat het appartement een badkamer met badkuip, apart toilet, twee slaapkamers waarvan één met dressing en een berging. Een lift vergemakkelijkt de toegang. De maandelijkse algemene ... kosten bedragen slechts 40,00 euro.

Het comfort wordt verzekerd door centrale verwarming via een condensatieketel en radiatoren, dubbele hoogrendementsbeglazing in elegante zwarte aluminium profielen, een ventilatiesysteem type C en niet te vergeten, een prachtig kleinschalig complex met een ruim terras waar gezelligheid met familie en vrienden altijd centraal staat!

Kortom, dit prachtige, instapklare en betaalbare appartement is ideaal gelegen. Uw toekomstige thuis wacht op u! Wacht niet langer en neem nu contact met ons op via 089/20.90.88.
Lees meer Verberg