Interessant opbrengsteigendom knal in het centrum van Maasmechelen

Vraagprijs: € 1 375 000 Maasmechelen Kruindersweg 12
Bent u op zoek naar een interessant investering met een mooi rendement? Dan is dat opbrengsteigendom dat gelegen is het centrum van Maasmechelen hetgeen u zoekt!

De building bestaat uit een goed draaiende en ruim gelijkvloers handelspand dat ingericht is als horeca, met een oppervlakte van maar liefst 372m² + kelder/magazijn van 180m² en 6 bovenliggende energiezuinige appartementen. De appartementen zijn momenteel allen verhuurd met een lopende huurovereenkomst. Elk eenheid heeft zijn eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit.

In de verkoopprijs zit de volledige inboedel van het handelspand inbegrepen!

Appartement 1: ruim en instapklaar twee slaapkamerappartement van 186m² bewoonbaar oppervlakte dat hoogwaardig is afgewerkt, met een ruim terras van +-60m².

Appartement 2-3-4-5 zijn allen instapklare éénslaapkamerappartementen van +-40 m², met een eigen woonruimte, keuken en badkamer met toilet.

Appartement 6: instapklaar tweeslaapkamerappartement van 88m² bewoonbaar oppervlakte.

Na indexering van de ... lopende huurovereenkomst en het verhuren van de gelijkvloers handelsruimte komt met uit op een potentieel huuropbrengst van 6.195 euro/maand. Dat komt neer op een bruto rendement van 5,8 %/jaar!

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg