Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras

Verkocht Maasmechelen Heirstraat 165 004
PROJECT JASMIJN
Project “Jasmijn” is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd!

INDELING
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 11 wooneenheden waarvan 6 woningen en 5 appartementen met elk een eigen privétuin / terras en autostaanplaats.
Elke wooneenheid wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen.
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een leefruimte met open keuken, een groot schuifraam wat uitgeeft over de privé tuin, badkamer, bergruimte, apart toilet en 2 slaapkamers. Ook is er nog een extra kelderberging inbegrepen bij het appartement. Elk appartement is voorzien van zonnepanelen. Deze ... zitten inbegrepen in de prijs!

AFWERKING
De appartementen worden sleutel-op-de-deur afgeleverd. Dit wil zeggen dat het appartement tot in de puntjes zal worden afgewerkt inclusief vloer, badkamer en de keuken waarbij u als koper de keuze hebt in de afwerking hiervan! Bovendien is elk appartement voorzien van zonnepanelen, waardoor men gegarandeerd energiezuinig kan wonen!
Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW(aan rechthebbenden) en registratierechten op de grondwaarde.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u dit te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten.
U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg