Modern appartement met 2 slaapkamers, terras en dubbele parking

Vraagprijs: € 210 000 Leopoldsburg Dorpsstraat 18 3
Dit appartement bevindt zich in een bruisende buurt met allerlei faciliteiten. Het gebouw telt in totaal 4 appartementen en is gebouwd in 2015. Dit energiezuinig appartement op het eerst everdiep (lift aanwezig) is instapklaar en voldoet aan alle hedendaagse normen en comfort.

Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal, zeer ruime leefruimte met open en geïnstalleerde keuken, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, badkamer met inloopdouche, apart toilet en 2 slaapkamers. Ook is er een gezellig terras aanwezig met omheining wat zorgt voor veel privacy.

Comfort: driedubbele en superisolerende beglazing PVC kozijnen, cv op aardgas via een hoogrendementsketel met vloerverwarling, de woning is volledig geïsoleerd. De elektrische installatie is goedgekeurd. Er is tevens een lift aanwezig die toegankelijk is via de parkeerkelder waar men 2 parkings voorzien heeft.

Wilt u meer informatie over deze bijzondere woning? Of wenst u graag een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089.20.90.88!