Prachtig Appartement met 3 Slaapkamers in het hart van Lanaken

Vraagprijs: € 219 000 Lanaken Gemeenteplein 3 11
Welkom in uw nieuwe thuis in het bruisende centrum van Lanaken! Dit schitterende appartement met 3 slaapkamers biedt u de perfecte combinatie van comfort, stijl en locatie. Gelegen in het hart van Lanaken, geniet u van alle voordelen van wonen in een levendige stad met de rust van een eigentijdse en goed onderhouden woonruimte.

Met een bewoonbare vloeroppervlak van 109m2 en 3 slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin, stel of individu. De slaapkamers zijn licht en ruim, ideaal voor rust en ontspanning. Het appartement is afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. De keuken is uitgerust met de nodige apparatuur en er is een eigentijdse badkamer met ligbad.

Een privé parking is er niet, maar u kan ten alle tijden de wagen tegenover het appartementsgebouw parkeren met een parkeerschrijf en/of na 18:00 uur gratis. Er is tevens voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Troeven:
*Instapklaar
* Aparte ingang
*Gelegen in het centrum
*Elektriciteit in conform
*Gerenoveerd

Er is een ... syndici aanwezig voor de beheer en de algemene kosten bedragen 100 euro/maand.

Mis deze kans niet om in het centrum van Lanaken te wonen. Neem contact op voor een bezichtiging. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 089 20 90 88 en per mail via: info@sensimmo.be
Lees meer Verberg