3 slaapkamers appartement

Vraagprijs: € 185 000 Genk Zonneweeldelaan 21 26
Ontdek deze unieke kans op een stijlvol appartement in het hart van Genk, omringd door weelderig groen en op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum. Dit prachtig onderhouden appartement belooft een comfortabele levensstijl met een ruime woonkamer, voorzien van een aantrekkelijk terras en bijbehorende berging, naast een moderne open keuken.

Geniet van adembenemende panoramische uitzichten over heel Genk vanaf uw eigen terras, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Met drie slaapkamers, waarvan twee toegang bieden tot balkons, een apart toilet en een stijlvolle badkamer met bad, voldoet dit appartement aan al uw woonwensen.

Een grondige renovatie in 2018 heeft dit appartement getransformeerd met nieuwe ramen, een eigentijdse keuken en een moderne badkamer. Sindsdien is het met zorg onderhouden en verkeert het in uitstekende staat. Een extra opslagruimte in de kelder en een dubbele lift in het gebouw voegen extra comfort en gemak toe aan uw levensstijl.

Met een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC) ... en maandelijkse algemene kosten van slechts 155 EUR, inclusief waterverbruik, is dit appartement niet alleen een esthetische keuze, maar ook een verstandige investering. Momenteel is het appartement verhuurd aan een betrouwbare huurder, waardoor het een directe opbrengst oplevert.

Mis deze kans niet! Voor snelle beslissers, neem nu contact met ons op via 089/20 90 88 en maak dit unieke appartement de uwe!
Lees meer Verberg