Instapklaar 2 slaapkamer appartement in Genk Centrum

Vraagprijs: € 169 000 Genk Sint-Martinusplein 9 E 28
Dit prachtige twee slaapkamer appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw in het hart van het centrum van Genk. De locatie is ideaal voor mensen die graag dichtbij alle voorzieningen willen wonen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.
Het appartement zelf is ruim en licht en biedt veel comfort. De woonkamer is gezellig en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het daglicht dat door de ramen naar binnen stroomt. De keuken is modern en volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden.
Dit appartement is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige woonomgeving in het centrum van Genk. Met twee slaapkamers en twee balkons biedt het genoeg ruimte voor een klein gezin of een stel. Bovendien zijn de ramen van dubbel glas en de verwarming op elektrische accumulatiekachels, waardoor het een comfortabele en energiezuinige plek is om te wonen.
Het appartement is toegankelijk via een trap of lift en biedt een mooi uitzicht op de omgeving. ...
Kortom, dit is een fantastisch appartement voor mensen die willen genieten van het bruisende stadsleven in Genk. Het biedt comfortabele accommodatie op een geweldige locatie en is perfect voor koppels of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een uitvalsbasis om de stad te verkennen.
Onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg