Instapklaar 1 slaapkamer appartement met ruim terras en berging

Verkocht Genk Emiel Van Dorenlaan 15 11
Dit éénslaapkamerappartement is gelegen in een kleinschalige residentie op de Emiel van Dorenlaan, een boogscheut van de Hoevenzavellaan met allerlei commerciële gelegenheden. De verbindingswegen naar de autosnelwegen zijn op enkele minuten te bereiken. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 71m².

Indeling: inkomhal, mooie woonkamer met open haard, open keuken met ingebouwde elektrische toestellen, badkamer met ligbad en enkele lavabo, één ruim slaapkamer die toegang geeft tot het ruim terras, dat uitkijkt naar de mooie gemeenschappelijke tuin. Bij het appartement horen 2 bergingen bij waarvan één op het terras en de ander in de kelder. Parkeren kan men aan de achter en voorzijde van het gebouw. De algemene kosten bedragen 60,00€/maand.

Comfort: de verwarming is op elektriciteit, dubbele beglazing in aluminium/houten profiel, centraal en rustig gelegen, gemeenschappelijke tuin aanwezig aan de achterzijde. Ook ideaal als investering.
Kortom een instapklare appartement ... tegen een betaalbare prijs!

Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg