Modern twee slaapkamerappartement met terras en privé parking in centrum Genk

Vraagprijs: € 237 000 Genk Gildelaan 42 12
Dit moderne twee slaapkamerappartement met dubbel terras en autostaanplaats is gelegen in de Gildelaan, vlakbij het gezellige centrum van Genk. Dit energiezuinig appartement is instapklaar en voldoet aan alle hedendaagse normen en comfort.

Indeling: inkomhal, vestiaire/dressing, gastentoilet, keuken met ingerichte elektrische toestellen, open woonruimte met toegang tot het terras waardoor veel lichtinval verzekerd is. Zowel via de keuken als via de woonkamer is er toegang tot het terras waar u dagelijks kan vertoeven. Dit appartement heeft 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer met een badkuip, badmeubels en lavabo. Verder is er nog een berging met afvoer aanwezig die als opslagplaats kan dienen. Bij het appartement hoort één privé autostaanplaats en een kelderberging.

Comfort: dubbele hoogrendementsbeglazing met PVC profiel, conform elektrische installatie, centrale verwarming via een condensatiegaswandketel, autostaanplaats en berging kelder. Dubbel terras, lift aanwezig. De algemene kosten bedragen €75/maand.

Wenst u ... meer informatie of wilt u een bezichtiging? Aarzel niet en bel ons op het nummer 089 20 90 88 of mail naar info@sensimmo.be! Lees meer Verberg