Appartement met 2 slaapkamers en terras langs de C-Mine

Verkocht Genk Vennestraat 95 1.1
Dit appartement bevindt zich in het bruisende en gezellige Vennestraat te Genk. Faciliteiten zoals de bioscoop, restaurants, cafés, slager, bakkerij, apotheek etc. liggen allemaal op wandelafstand, tevens is de autosnelweg makkelijk te bereiken vanuit deze vertrekpunt. Het gebouw telt in totaal 5 appartementen en is in 2010 bijna volledig gerenoveerd. Al de 5 appartementen zijn te koop.

De indeling van het appartement is als volgt: u komt binnen via de inkomdeur waar u aan de rechterkant de living treft met open keuken, naast de keuken is er een kleine berging aanwezig. Het terras is te betreden via de living en kijkt uit naar de achterzijde van het gebouw. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Momenteel is het appartement verhuurd aan 650,00 euro, dus ook zeer geschikt als investeringspand. De centrale verwarming is aangesloten op aardgas en de ramen zijn allemaal dubbelglas met pvc kozijnen. De appartementen hebben allemaal aparte tellers. Op enkele meters zijn er gratis en ... betaalde parkeerplaatsen aanwezig.
De algemene kosten bedragen 60 euro per maand per appartement.

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg