Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers, privéterras en parking

Vraagprijs: € 217 555 Dilsen-Stokkem Kersenweg 39 9
PROJECT ROZENHOF
Project “Rozenhof” is een modern en stijlvol wooncomplex van 16 wooneenheden gelegen op de hoek van de Rijksweg en de Kersenweg te Dilsen-Stokkem, vlakbij verbindingswegen E313/E314 en op enkele minuten van verschillende faciliteiten zoals horeca, winkels, banken en veel meer. Zo kan u genieten een combinatie van het stadsleven en de mogelijkheid om tot rust te komen in een aangename en comfortabele woonomgeving.

INDELING
De residentie heeft een lichtrijke en moderne architectuur en wordt volledige opgebouwd volgens de nieuwste normen, rekening houdende met het optimale comfort en degelijke materialen. De appartementen zijn te bereiken via de gemeenschappelijke liften en trappenhal.
Het appartement wordt optimaal benut en is voorzien van een inkomhal met aanhorig gastentoilet, leefruimte met open keuken en grote ramen die uitgeven over het terras, 2 slaapkamers, berging en badkamer. Als extra troef hoort bij elk appartement een kelderberging en een autostandplaats; dewelke zijn inbegrepen in de prijs. Deze ... zullen zorgen voor een optimale wooncomfort!

AFWERKING
De appartementen worden casco+ opgeleverd en kunnen ook sleutel-op-de-deur afgeleverd worden. Ook kunt u een badkamer en keuken kiezen naar keuze binnen het budget van 10.000 euro incl. BTW die dan voor u tot op de puntjes worden afgewerkt!

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg