Ruim bedrijfspand met gekoppelde woonst in hartje Maasmechelen

Vraagprijs: € 840 000 Maasmechelen Wipstraat 2
Voor de slimme ondernemer bieden wij een riant bedrijfsgebouw met een ruim ingedeelde conciergewoning aan, gelegen te Maasmechelen en dit op een sportrecreatiedomein. Werkelijk op toplocatie en op wandelafstand van Maasmechelen Village, shoppingcentra M2 en met een gemakkelijke aansluiting met autoweg E314. Dit bedrijfsgebouw met zijn woonst bevindt zich op een perceel van 21A10CA.

Het omvat een commercieel pand, gebouwd in 1999 van 1.122 m², momenteel ingericht als bowlingzaal met feestruimte, toog, 2 keukens en een restaurant. Verder zijn er kleedruimtes alsook sanitaire ruimtes separaat voor vrouwen en mannen. Andere sporten/activiteiten zijn uiteraard ook mogelijk.

Het nieuwbouw woongedeelte, opgericht in 2006 heeft een woonoppervlakte van maar liefst 240m² en is volledig onderkelderd.
Via een aparte inkom heeft u toegang tot de woning. Het zeer ruime woongedeelte is voorzien van alle comfort met een open haard en zeer veel lichtinval! Het eetgedeelte met open keuken geeft toegang tot een mooi terras met zicht op de ... tuin.
Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met dressing, een badkamer incl. bad, douche en dubbele wastafel voorzien alsook een zeer grote berging en toegang tot de kelder en het handelsgedeelte.
Voor het gemak en stalling van een wagen is er een carport van 6 x 6m geplaatst.
De kelder (hoogte hiervan = 2,60m) is toegankelijk voor wagens via een sectionale poort. Er is hier ruimte voor meer dan 3 wagens en uiteraard voorzien van erg veel opslagruimte.

Voor meer info of een bezichtiging ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren op 089/20.90.88!
Lees meer Verberg