Gezellige rijwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage in Maasmechelen

Huurprijs: € 1 100 /maand Maasmechelen Burgemeester. Ch. Ramakersstraat 7
Op zoek naar een sfeervolle woning met alle benodigde faciliteiten? Dan is deze standaard rijwoning in Maasmechelen precies wat je zoekt. Geniet van de gezelligheid van je eigen woning, compleet met een ruime tuin en garage.

Ligging: Ideaal gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand.
Woonoppervlakte: Ruime woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer op een totale oppervlakte van 161m².
Tuin: Ontspan en geniet van de buitenlucht in deze ruime en groene tuin.
Garage: Handig voor het parkeren van je auto of opbergen van fietsen en andere spullen.
Parkeren: Zowel privé als aan de voorzijde op straatniveau. Geniet van het gemak van voldoende parkeerruimte, zodat zowel bewoners als bezoekers moeiteloos hun voertuigen kunnen parkeren.

Woningdetails:

Deze woning biedt een comfortabel leven met zijn ruime indeling. De woonkamer is ideaal voor ontspanning, en de keuken is uitgerust met alle nodige voorzieningen. Met 3 slaapkamers en een badkamer is er voldoende ruimte voor een aangename ... leefomgeving.

Ligging:

Maasmechelen staat bekend als een aangename gemeente, omgeven door groen en prachtige natuurgebieden. De perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid.

Conclusie:

Deze woning in Maasmechelen heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam leven. Of je nu geniet van de tuin, je auto veilig in de garage parkeert, of profiteert van de nabijheid van voorzieningen, deze woning biedt de perfecte plek om thuis te komen. Aarzel niet en ontdek zelf de charme van deze gezellige rijwoning.

Vrij vanaf 1 april 2024

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.
Lees meer Verberg