Vrijstaande woning met 3 slaapkamers en tuin

Huurprijs: € 1 150 Maasmechelen Eisdenweg 5
Hierbij bieden wij u deze karakteristieke en knusse woning met 3 slaapkamers aan. De woning bevindt zich op een strategische locatie. Binnen een straal van enkele kilometers bevinden zich autosnelwegen en allerlei faciliteiten zoals scholen, shoppings, wekelijkse markt en horeca.

De woning is ingedeeld als volgt: inkomhal die toegang verschaft naar de living met open keuken. De keuken is uitgerust met de nodige elektrische toestellen. Via de keuken kunt u de achtertuin betreden. Deze is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een garage. Op het eerste verdiep vinden wij de badkamer met ligbad en de 2 slaapkamers terug. Op de zolder is nog een derde slaapkamer die u via de vaste trap kunt bereiken. Naast de woning zijn er nog privé staanplaatsen voor twee wagens.

De woning heeft de afgelopen jaren enkele renovaties ondergaan zoals nieuwe pvc ramen en deuren met 3-dubbele beglazing, nieuwe parkettegel en een nieuw geïsoleerd plafond op het gelijkvloers verder zijn er nog rolluiken aanwezig op de beneden verdieping.
Huurprijs ... 1150,00 euro/maand! Geen algemene kosten.
Beschikbaar in overleg medio december 2022. Voor meer info bel naar 089 20 90 88 !
Lees meer Verberg