Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en grote verzorgde tuin

Verhuurd Maasmechelen Populierenstraat 43
Deze ruime gezinswoning is centraal en rustig gelegen, dicht bij het centrum van Eisden, waardoor u kan geieten van alle faceliteiten binnen handbereik. De Rijksweg met directe toegang naar Maaseik en Lanaken/Maastricht ligt een paar honderd meter verder. Ook kunt u zaterdags wandelen naar de wekelijkse dorpsmarkt. Vrije parkeerplaats voor de deur.

Indeling van de woning:
Inkomhal, gastentoilet, trappenhal, ruime woonkamer met veel lichtinval, halfopen luxe keuken met ingebouwde elektrische toestellen van het merk Siemens. Aanpalend is er een zeer lichtrijke veranda die directe toegang en zicht naar de tuin verleent.
Verder treffen we op het gelijkvloers een ruime badkamer met grote wasplaats. Op het 1e verdiep bevinden zich 3 respectievelijke slaapkamers, via de vaste trap komt u op de ingerichte zolderverdieping. Deze zeer ruime kamer kan dienst doen als 4e slaapkamer of uit de hand gelopen hobby.

Comfort: deze woning is voorzien van een zonneboiler, dubbele beglazing PVC profiel, vernieuwde elektriciteit en elektrische ... rolluiken.

De haag dient 1 à 2 x/jaar gesnoeid te worden door een tuinman, bij voorkeur de huidige.
Beschikbaar vanaf cirka 01/11/2022.
Lees meer Verberg