Luxe Suites in het hartje van Bodrum Turkije

Huurprijs: € 10 000 /maand Bodrum Asarlık Mevkii, Adnan Menderes Cad. 83
In een van de mooiste Baaien van Bodrum, gelegen in Asarlik (Gümbet) kan u Frame Suites terugvinden. Hoewel Frame Suites centraal gelegen is, bevindt het zich in het centrum van zijn leuke sociale leven met zijn locatie ver weg van chaos en lawaai. De site bevindt zich op 4km afstand van Bodrum Marina, wat gezien wordt als DE toeristische centra van Bodrum.

Frames Suites is gebouwd op een oppervlakte van maar liefst 10.600m². De gebouwen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit zorgt ervoor dat er zeer comfortabele en slimme huizen met de nieuwste technologische systemen tot leven komen. U kunt 12 maanden lang genieten van uw huis in de zomer en winter.

De site bestaat uit 16 gebouwen met in totaal 57 residenties. De residenties bestaan uit 2- en 3 slaapkamerappartementen en 3 slaapkamer duplex appartementen met tuin. In Frame Suites, waarvan elke vierkante meter subtiel is ontworpen, kijken alle appartementen met een uniek uitzicht op zee. U beschikt over een privé strand, binnen- en buiten zwembad, sauna, Turkse ... hamam, fitnesszaal, 2000m² parkeergarage en 24 uur bewakingsteam. Huurprijs maand september 2021 = €10.000. Er wordt een borg van €1000 gehanteerd en €250 euro poestkosten. Er is tevens een privé restaurant aan het strand zodat men geen rekening moet houden met eigen keuken.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op 0032497771565!
Lees meer Verberg