Handelsruimte op gelijkvloers in hartje Maasmechelen- Eisden.

Huurprijs: € 590 /maand Maasmechelen Kruindersweg 7
Ontdek dit gelijkvloers handelspand in het bruisende Maasmechelen, Eisden gelegen in een levendige omgeving dichtbij winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Met een raamwerk van hoogwaardig PVC en hoogrendementsbeglazing, geniet u van de optimale isolatie. Het kantoor wordt verwarmd via airconditioning.

Maar dat is niet alles, met geïsoleerde gevels en dak, blijft de warmte binnen en de kou buiten, waardoor uw energierekening wordt verlaagd.

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige omgeving met veel traffic. De moderne gemakken en veelzijdigheid maken het geschikt voor diverse bedrijven zoals kleine detailhandels, boetieks, kantoren, of salons. Horeca wordt hier uitgesloten !

Maasmechelen biedt voordelen zoals goede bereikbaarheid en een divers publiek. Met dit handelspand ben je verzekerd van een aantrekkelijke locatie voor jouw bedrijf. Kortom, een uitstekende kans voor ondernemers op zoek naar een levendige locatie met veel potentieel tegen een interessante prijs.

Op de openbare weg is parkeren ... vrij toegestaan, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een privé parkeerplaats te huren.

Onze makelaar Ahmet Yilmaz leidt u met alle plezier rond!
Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via huur@sensimmo.be of op het nummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg