Serviceflat met 1 slaapkamer te Genk

Huurprijs: € 825 Genk Busweg 14 31
Seniorencampus Hof van Gan is gelegen op de voormalige stelplaats van De Lijn aan de stadsrand van Genk, vlak tegen het 'Franse bos'. vzw Foyer de Lork opende in oktober 2016 de seniorencampus Hof van Gan in Genk. Deze zorgsite, met een uitgebreid woonzorgcentrum en hoogwaardige assistentiewoningen, zal helemaal de filosofie van Foyer de Lork uitademen: 'Focus op mensen'. Senioren die de ongemakken van een eigen woonst achter zich willen laten, kunnen vanaf vandaag in Hof van Gan opnieuw een gezellige 'thuis' vinden.

Op de derde verdieping vind je deze comfortabele assistentiewoning van liefst 61,88 m², indeling: bij het binnenkomen heb je een inkom die doorgang geeft tot de woonkamer met open keuken (voorzien van spoelbak, koelkast, oven, keramische kookplaat, dampkap) en toegang tot terras. Aansluitend vind je de berging (voorzien van aansluiting wasmachine en droogkast), badkamer (voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet, slaapkamer.

Huurprijs: 825,00 euro huur/maand excl. servicekosten. Indien u hiervan gebruik wenst te ... maken komen deze op 20,03 euro/dag, 80 €/maand gemeenschappelijke kosten, excl. verzekering,excl. stroom, gas, waterverbruik.

Service omvat: zorgpermanentie 24/7 bij geval van vallen of zich niet goed voelen, brand en familiale verzekering zitten erin, elk kwartaal worden de ramen aan de buitenkant gekuist, geen stadsvuilzakken hebben eigen containers waar ze het vuilnis kwijt kunnen. Revalidatie en fitness ruimte gratis te gebruiken. De polyvalente zaal is gratis te gebruiken en de activiteiten zijn vrij en gratis aan deel te nemen.

Onmiddellijk beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging op huur@sensimmo.be.
Lees meer Verberg