Serviceflat met 1 slaapkamer

Huurprijs: € 750 Genk Busweg 14 31
Seniorencampus Hof van Gan is gelegen op de voormalige stelplaats van De Lijn aan de stadsrand van Genk, vlak tegen het 'Franse bos'. vzw Foyer de Lork opende in oktober 2016 de seniorencampus Hof van Gan in Genk. Deze zorgsite, met een uitgebreid woonzorgcentrum en hoogwaardige assistentiewoningen, zal helemaal de filosofie van Foyer de Lork uitademen: 'Focus op mensen'. Senioren die de ongemakken van een eigen woonst achter zich willen laten, kunnen vanaf vandaag in Hof van Gan opnieuw een gezellige 'thuis' vinden.

Op het derde verdieping vind je deze comfortabele assistentiewoning van liefst 61,88 m², indeling: bij het binnenkomen heb je een inkom dat doorgang geeft tot de woonkamer met open keuken (voorzien van spoelbak, koelkast, oven, keramische kookplaat, dampkap) en toegang tot terras, aansluitend vind je de berging (voorzien van aansluiting wasmachine en droogkast), badkamer (voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet, slaapkamer.

Huurprijs: 750,00 huur/maand excl. servicekosten indien u hiervan gebruik wenst te ... maken dan komt deze op 17,17 euro/dag, 3 maanden waarborg, 350 euro plaatsbeschrijving.

Onmiddellijk beschikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging.
Lees meer Verberg