Prachtig penthouse met 2slpkmrs+dubbel terras+parking

Huurprijs: € 970 /maand Maasmechelen Olympialaan 10 3
Ontdek dit prachtige penthouse met twee ruime slaapkamers, een royaal terras van 36 m² en een exclusieve privé autostaanplaats. Gelegen in een intiem appartementencomplex op de tweede verdieping, biedt dit energiezuinige appartement hedendaags comfort in een rustige woonwijk, slechts enkele minuten verwijderd van diverse commerciële voorzieningen, scholen, kinderopvang en de snelwegen richting E314/Nederland.

Geniet van de perfecte combinatie van moderne luxe en praktisch design. De indeling omvat een uitnodigende inkomhal, een prachtige woonkamer met een open keuken, volledig uitgerust met high-end elektrische apparatuur, een badkamer met een stijlvolle inloopdouche, een toilet, en twee comfortabele slaapkamers.

Het appartement is uitgerust met hoogrendementsbeglazing in aluminium profielen, centrale verwarming op aardgas via vloerverwarming en een efficiënt ventilatiesysteem. Bovendien beschikt het over een privé autostaanplaats en niet één, maar twee terrassen aan zowel de voor- als achterzijde.

Dit unieke stukje woongenot ... is beschikbaar vanaf 15 december en kent geen bijkomende algemene kosten. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op via 089/20.90.88. Wacht niet langer en maak van dit penthouse jouw nieuwe thuis!
Lees meer Verberg