Prachtige halfopen nieuwbouw pastoriewoning met 5 slaapkamers op ruim perceel

Verhuurd Maasmechelen Torenlaan 15
Deze ruime BEN woning in pastoriestijl is rustig gelegen in een van de mooiste wijken van de Tuinwijk, die bekend staat om zijn prachtige lanen midden in het groen, op een perceel van 6a93ca. Deze woning wordt sleutel-op-deur afgewerkt en verhuurd.

De halfvrijstaande woning heeft maar liefst 4 slaapkamers met een afgewerkte zolder die dienst kan doen als 5e slaapkamer of hobbyruimte. Deze energiezuinige woning is uitgerust met de nieuwste snufjes en tegelijkertijd voorzien van alle moderne comfort.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, mooie leefruimte, tweede leefruimte met aanpalend de open keuken-eetruimte, berging.
Tweede verdieping: nachthal, 4 ruime slaapkamers en ruime badkamer. Tevens is er een ruime zolderverdieping. Via de keuken-eetruimte kan men zich via de schuifraam begeven tot het terras en de ruime tuin waar u ten alle tijde gezellig kan genieten met uw familie.
Beschikbaar vanaf 01/10/2023.

Comfort: CV via een warmtepomp met overal vloerverwarming als afgiftesysteem, ramen met hoogrendementsbeglazing in ... strakke zwarte aluminium profielen, ventilatiesysteem type D, zonnepanelen aanwezig. Bij verhuur zal de buitenzijde zal worden rechtgetrokken en met kiezel afgewerkt worden.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op huur@sensimmo.be!


Lees meer Verberg