Handelsgelijkvloers momenteel kapsalon van 200m² op AAA locatie te Genk centrum

Huurprijs: € 1 500 /maand Genk Bochtlaan 27 2
Gelegen op de Bochtlaan in het hartje van Genk kan u deze handelsgelijkvloers terugvinden geschikt voor alle commerciële doeleinden behalve horeca. De vitrine van 9m is een grote troef, uw bedrijf zal een echte eyecatcher zijn. Momenteel ingericht als kapsalon. Eventuele inboedel mee over te nemen. Uitgerust met alarmsysteem, ingebouwde utp en stopcontacten doorheen het pand. Er is 1 privé parking aanwezig die langs achteren te bereiken is en er is voldoende gratis openbare parking voor de deur.

Verwarming op individuele aardgasketel. Grote raampartijen met PVC dubbele beglazing. Geen algemene kosten. Gezien er geen draagmuren zijn kan men 1 grote open ruimte creëren van 200m².
Huidige indeling: Kantoorruimte 1, keuken met berging/technische kamer, toilet met lavabo, cv-kamer, kantoorruimte 2, vergaderzaal, kantoorruimte 3 met toegang tot achterliggende parking. Via achter liggend vergaderzaal en kantoorruimte 3 heeft u een prachtige landschapsuitzicht. Grote visibiliteit vanuit de weide omgeving. Beschikbaar vanaf begin ... 2022.

Voor een bezichtiging of verdere informatie bel gerust naar 089.20.90.88!
Lees meer Verberg