Bitez, Bodrum; Prachtige woning met adembenemend uitzicht en privé jacuzzi

Huurprijs: € 45 000 /jaar Bitez 2556 3 29
Deze prachtig gerenoveerde building bestaat uit 3 eenheden. Het omvat een ruim éénslaapkamerappartement met een eigen ingang en terras, een comfortabele studio en een adembenemend drieslaapkamer triplex met een jacuzzi voor 6 personen en een schitterend dakterras met panoramisch uitzicht op de zee. Deze droomwoning is gelegen in de meest gewilde buurt van Bodrum, namelijk Bitez. Het bevindt zich op slechts 300 meter afstand van het Bitez-strand en enkele minuten verwijderd van de belangrijkste locaties in de baai van Bodrum, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een geslaagde vakantie.

Het triplex biedt een prachtig, onbelemmerd uitzicht op de Bitez-vallei en de Egeïsche zee. Beide appartementen hebben een eigen privé-ingang, volledig uitgeruste keuken en badkamer, en zijn inclusief meubilair, waardoor ze direct klaar zijn gebruik.

De woning beschikt over verschillende comfortabele voorzieningen, waaronder een zonneboiler voor warm water, een eigen wateropslagplaats, parkeergelegenheid voor de deur, diverse terrassen en ... een tuin. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, deels met pvc- en deels met aluminium kozijnen. Bovendien is de hele woning recent volledig gerenoveerd.

Als je meer informatie wilt kun je contact opnemen met onze makelaar op het nummer 0032497771565. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te informeren over deze unieke woning.
Lees meer Verberg