Verlaagde huurprijs tot 01/01/2022: Verzorgde horeca van 250m² plus terras

Huurprijs: € 800 /maand Genk Hengelhoefstraat 175 11
Te huur aangeboden verzorgde horeca, gelegen op de Hengelhoefstraat te Genk, een strategische locatie op de toegangsroute naar het Industriepark. Ook bekend voor zijn ligging in de nabijheid van exclusieve wandel en fietsroutes in een prachtige omgeving. Het interieur werd recent vernieuwd en straalt gezelligheid uit en beschikt over professionele apparatuur. Het pand biedt voldoende ruimte en alle nodige faciliteiten voor andere doeleinden. Er is een ruim terras aan de voorzijde voorzien voor in de zomermaanden.
Indeling: Oppervlakte van 250 m², eetruimte voor mogelijk 50 personen, toog, aparte keuken met kelder, toilet voor dames en heren, berging, rokersruimte, bureel, groot terras voor +/- 50 personen, voldoende parkeermogelijkheid voor de deur.
Mogelijkheid om inboedel (toog, lampen, keuken benodigdheden) over te nemen aan een schappelijke overname prijs. Bijkomende kosten: verbruik nutsvoorzieningen, onroerende voorheffing 1326 euro per jaar, plaatsbeschrijving 500 euro (excl. BTW) bij intrede voor huurder, 6 maanden ... huurwaarborg.

Huurprijs is verlaagd naar 800 euro per maand maar zal vanaf 01/01/2022 verhoogd worden naar 1.200 euro per maand.
Lees meer Verberg