Nieuwbouw duplex appartement met 3 slaapkamers en privé parking

Huurprijs: € 850 /maand Maasmechelen Ijsvogelstraat 6 1
In het centrum van Maasmechelen, wandelafstand van de allerlei faciliteiten, treffen we dit nieuwbouw appartement met terras en autostaanplaats aan. Het appartement is voorzien van alle moderne comfort zoals vloerverwarming, akoestische scheidingsmuren, eco bouw en vloerverwarming. De building bestaat uit 2 bovenliggende duplexen die verhuurt zullen worden en een gelijkvloers appartement waar de eigenaar zelf in zal wonen.

Indeling: Inkomhal, ruime woonkamer met toegang tot het terras van 11,60m², de open keuken is ingericht met allerlei elektrische toestellen, berging met afvoer nutsvoorziening, gastentoilet en de eerste slaapkamer.
1ste verdieping: 2 volwaardige slaapkamers, berging met afvoer nutsvoorzieningen en een badkamer met toilet en douchebak.

Comfort: drie dubbele beglazing met aluminium profiel, cv op aardgas, vloerverwarming over het gehele appartement, ruim terras aan de achtergevel, privé parking aanwezig.
De huurprijs bedraagt 850,00€/maand, er zijn geen algemene kosten. Beschikbaar vanaf 1 januari ... 2022.
Minimale inkomsten van kandidaat huurders dienen 3 maal de huurprijs te zijn. Bij interesse gelieve ons te mailen op info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg