Duplex appartement met 2 slaapkamers, ruim terras + parking te Genk

Huurprijs: € 850 /maand Genk Reinpadstraat 26 1
Dit ruime duplex appartement met 2 slaapkamers en terras is gelegen in het centrum van Genk met een private staanplaats voor de deur.
Het appartement ligt vlakbij het centrum van Genk nabij verschillende faciliteiten zoals horeca, banken, winkels, scholen op enkele minuten afstand. Openbaar vervoer voor de deur en buiten uw privé staanplaats is er parkeergelegenheid in de directe omgeving.

INDELING
Het appartement is voorzien van zijn eigen inkomdeur met trap naar de eerste verdieping. In de Inkom is er een berging wat handig is om fietsen, kinderkoetsen, winterbanden etc. op te stallen.
De eerste verdieping is voorzien van inkomhal met toilet, zéér ruime L-woonkamer, aparte keuken met eigen berging en als kers op de taart een ruim terras met veel privacy uitkijkend op een botanische tuin.
Een verdieping hoger zijn de 2 slaapkamers waarvan één de master, 2de toilet (momenteel als berging in dienst) en de badkamer te bereiken.

EXTRA
Huurprijs: € 850 / maand GEEN ALGEMENE KOSTEN
Beschikbaar: 01/05/2021

Wenst u meer ... informatie of een bezoek ter plaatsen? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88! Lees meer Verberg