Ruim tweeslaapkamerappartement met parking te Beringen

Huurprijs: € 790 /maand Beringen Broekhovenstraat 4 6
Dit prachtige appartement met twee slaapkamers is de perfecte plek om thuis te komen.

Het gebouw is uitgerust met een lift. Bij binnenkomst wordt je begroet door een ruime leefruimte met een open keuken. Ruime berging aanwezig.
De eerste slaapkamer is voorzien van airconditioning, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, zelfs tijdens warme zomerdagen. Daarnaast beschikt het appartement over een alarm systeem en een rookdetector, waardoor je je veilig en beschermd voelt.

Een groot pluspunt van dit appartement is het terras, waar je kunt ontspannen en genieten van frisse lucht en een prachtig uitzicht. De gordijnen blijven hangen bij intrek, waardoor je meteen kunt genieten van privacy en comfort in je nieuwe thuis.

Voor je voertuig is er parkeergelegenheid in de kelder met een vaste parkeerplaats. Daarnaast is er ook voldoende vrije parkeergelegenheid voor het gebouw.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en de ramen zijn gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede isolatie en ... geluidsdemping. De verwarming werkt op een cv-ketel met aansluiting op gas.

Maandelijkse vaste kost: 80 EUR.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging. U kan ons bereiken op: huur@sensimmo.be.
Lees meer Verberg