Moderne 330m² winkelruimte op AAA-locatie te Heusden-Zolder, energielabel B

Huurprijs: € 3 000 /maand Heusden-Zolder Koolmijnlaan 145
Deze prachtige winkelruimte op de bekende Koolmijnlaan in Heusden-Zolder, is een toonbeeld van moderne efficiëntie en stijl op AAA-locatie omringd door andere winkels en voorzieningen. Dit zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten en biedt ondernemers volop kansen om hun bedrijf te laten groeien. Met een energiezuinig B-label is het niet alleen een ideale plek voor ondernemers, maar ook een bewuste keuze voor je portomonee.

Het pand is ontworpen met functionaliteit en uitnodiging in gedachten. Een open indeling en grote raampartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor de ruimte een gastvrije en aangename sfeer uitstraalt. De eigentijdse architectuur en strakke afwerking geven de winkel een hedendaagse uitstraling die perfect past bij het commerciële karakter.

Met zijn bouwjaar in 2015 voldoet deze winkelruimte nog steeds aan de hoogste normen voor de detailhandel van vandaag. De infrastructuur is up-to-date en voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging, elektriciteit en ... klimaatbeheersing. Dit biedt ondernemers alle tools om hun zaken met succes te runnen. Het pand is momenteel vrij en dus onmiddellijk beschikbaar.

Kortom, deze winkelruimte in Heusden-Zolder belichaamt moderniteit en duurzaamheid, en is de perfecte keuze voor ondernemers die een commerciële locatie zoeken. Met zijn bouwjaar van 2015, energiezuinige B-label en gunstige locatie, biedt dit pand alle elementen voor een succesvol en verantwoord zakendoen. Grijp deze kans en maak van uw onderneming een succesverhaal!
Lees meer Verberg