Centraal gelegen handelspand met bovenliggende woonst te Genk

Huurprijs: € 1 650 /maand Genk Sledderlo 60
Bent u op zoek naar een pand waar u wonen en werken kan combineren en die onmiddellijk beschikbaar is?
Dan is deze handelspand met bovenliggende woonst hetgeen dat u zoekt! Het handelspand heeft een oppervlakte van 84m² met ruim terras en parking. Dankzij zijn open ligging op de hoek van de verbindingswegen naar Genk centrum en haar grote vitrine geniet dit pand van een goede visibiliteit.
Bovenliggend treffen we een ruim 2 slaapkamer appartement aan van 119m². Zowel het handelspand als het appartement hebben een opfrisbeurt nodig.

Indeling handelspand: privatieve inkom, mooi rechthoekige handelsruimte, apart toilet die voorzien is van een lavabo met 2 toiletten. Gratis parkeren kan op het bijhorend perceel vooraan het handelspand. Het handelspand wordt verwarmd op aardgas, via de condensatieketel van het bovenliggend pand. Elektriciteit en water zijn reeds gescheiden van het bovenliggend appartement. Houten raamkozijnen met dubbel beglazing aanwezig.
Indeling appartement:
privatieve inkomhal, berging. Verdieping: traphal, ... woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, gesloten keuken, berging met afvoervoorziening, badkamer met ligbad en toilet, 2 volwaardige slaapkamers. Ruime privatieve kelder aanwezig.
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten van toepassing!

ALGEMEEN
- Geen algemene kosten;
- KI: € 1150,00/jaar;
- per direct beschikbaar;
-€ 1.650,00/maand.

Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg