Gelijkvloers handelsruimte gelegen in Beverlo

Huurprijs: € 1 500 /maand Beringen Korspelsesteenweg 15
Mis deze unieke kans niet om een commerciële winkelruimte te huren van 154 m². Deze winkelruimte is ideaal gelegen in een woonwijk en biedt veel mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare locatie voor hun bedrijf.

De winkelruimte heeft een energielabel C, wat betekent dat het pand goed geïsoleerd is en energiezuinig is. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Het pand biedt voldoende ruimte als winkel, opslagruimte, kantoorruimte en eventueel een kleine showroom. De mogelijkheden zijn eindeloos en de ruimte kan naar wens worden ingericht.

Kenmerken:

Inboedel Overname Mogelijk: Bespreek met de eigenaar de mogelijkheid om de inboedel over te nemen, waardoor je direct operationeel kunt zijn.

Koelcel (45m²): Voorzien van een ruime koelcel, perfect voor opslag van bederfelijke goederen of producten die gekoeld moeten worden.

Sandwich Panelen: De bedrijfsruimte is gebouwd met hoogwaardige sandwich panelen, wat zorgt voor ... uitstekende isolatie en een comfortabele werkomgeving.

Camerabewaking: Veiligheid staat voorop. Met camerabewakingssysteem ben je verzekerd van een veilige werkomgeving voor jou en je team.

Drijfkracht: Het pand is voorzien van drijfkracht, waardoor het geschikt is voor diverse industriële toepassingen.

Extra Waterpunten: Flexibiliteit in watergebruik dankzij extra waterpunten in de ruimte.

Brandveilige Schuifdeur: De schuifdeur voldoet aan strenge brandveiligheidsnormen, waardoor je gemoedsrust hebt wat betreft de veiligheid van je bedrijf.

Buitenverlichting: Aantrekkelijke buitenverlichting maakt de locatie niet alleen veilig, maar ook uitnodigend voor klanten en bezoekers.

De locatie in Beverlo is perfect voor een commerciële winkel, aangezien er veel passanten zijn en de winkelstraat goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien zijn er in de directe omgeving diverse andere winkels, horecagelegenheden en bedrijven gevestigd, wat zorgt voor een levendige en aantrekkelijke omgeving voor klanten.

Kortom, deze winkelruimte in Beverlo biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare en energiezuinige locatie voor hun bedrijf.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via:

📞 +32 89 20 90 88
✉️ huur@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be

Onze makelaar Claudia Profeta leidt u met alle plezier rond!
Lees meer Verberg