Moderne commerciële kantoorruimte in Houthalen-Helchteren

Huurprijs: € 1 500 /maand Houthalen-Helchteren Weg naar Zwartberg 86 86
Het commerciële kantoor in Houthalen-Helchteren vertegenwoordigt een eigentijdse aanwinst voor het zakendistrict van Houthalen-Oost. Met een recent bouwjaar biedt dit kantoorpand een geavanceerde werkomgeving, uitgerust met alle moderne voorzieningen en technologieën die essentieel zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Met een oppervlakte van ongeveer 137m² en een gunstige hoekligging geniet het kantoor van overvloedig natuurlijk licht. Bovendien zijn er ruime gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur.

Een cruciaal kenmerk van dit kantoor is het energielabel B, wat duidt op een buitengewone energiezuinigheid en conformiteit aan de huidige duurzaamheidsnormen. Het gebruik van energiebesparende technologieën en materialen resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen op energie, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Het kantoor is doordacht ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in het achterhoofd. De moderne architectuur en strakke lijnen verlenen het gebouw een ... professionele uitstraling. Binnenin is er veel aandacht besteed aan een efficiënte indeling en een comfortabele werkomgeving. Royaal bemeten kantoorruimtes, goed uitgeruste vergaderfaciliteiten en een eigentijdse ontvangsthal dragen bij aan een gastvrije sfeer voor zowel medewerkers als bezoekers.

De locatie van het kantoor in Houthalen-Helchteren is strategisch voor zakelijke activiteiten. Het pand is gemakkelijk bereikbaar per auto en biedt ruime parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor het kantoor ook toegankelijk is voor medewerkers zonder eigen vervoer.

Samengevat is het commerciële kantoor in Houthalen-Helchteren een moderne en energiezuinige werkplek, ideaal voor bedrijven die streven naar een professionele en comfortabele omgeving. Dankzij de centrale ligging en moderne voorzieningen is dit kantoorpand een voortreffelijke keuze voor ondernemers die willen investeren in een duurzame en succesvolle zakelijke toekomst. Onmiddellijk beschikbaar. Huurvoorwaarden: 3 maanden huurwaarborg, eerste 3 maanden huur wordt onmiddellijk geïnd, plaatsbeschrijvingskosten aandeel huurder is 500 euro excl. BTW voor in en uit en wordt bij aanvang afgerekend.
Lees meer Verberg