Energiezuinig gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer, terras en 2 autostaanplaatsen

Huurprijs: € 1 000 /maand Maasmechelen Boeienaarstraat 12 1
Ontdek dit gelijkvloers appartement van 74 m², strategisch gelegen te Maasmechelen! Met een tal aan voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden langs de Maas, biedt dit een levensstijl waar velen van dromen.

Met 1 slaapkamer is dit appartement ideaal voor een koppel of een alleenstaande. Met een prachtig terras, kan dit jouw privéplek worden om te ontspannen na een lange dag en om te genieten van de zomer die voor de deur staat.

Dit appartement is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu.:
BEN wonen staat voor Bijna-Energie-Neutraal wonen. Het is een bouw- en energienorm die gericht is op het creëren van energiezuinige woningen met een zeer laag energieverbruik. Bij BEN wonen wordt gestreefd naar een optimale isolatie, ventilatie, gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen, en efficiënt energieverbruik. Deze aanpak zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten voor de bewoners, terwijl het tegelijkertijd een positieve impact heeft op het ... milieu door de vermindering van de CO2-uitstoot.

Met energielabel A+ en uitgerust met zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+, ben je dus verzekerd van een energiezuinige levensstijl. En voor extra gemoedsrust is er zelfs camerabewaking aanwezig.

Afwerking van A tot Z, dit is wat je hier voor terugkrijgt! De prachtige vloeren en strakke muren die elke ruimte doen stralen, een keuken die compleet uitgerust zal zijn met alle benodigde ingebouwde apparatuur en een volledig ingerichte moderne badkamer! Alle appartementen beschikken over een eigen privétuin en terras. Last but not least, 2 autostaanplaatsen en een afgesloten privé buitenberging krijg je er ook nog bij!

Het appartement wordt op dit moment volop afgewerkt en zal midden juni 2024 instap klaar zijn.


Huurvoorwaarden:
• Vrij midden juni 2024
• 1ste maand huur 1000 EUR + 50 EUR algemene onkosten te betalen bij ondertekening huurovereenkomst
• In- en uittredende plaatsbeschrijvingskosten 600 EUR te betalen bij ondertekening huurovereenkomst
• Huurwaarborg 3 maanden huur, zijnde 3.000 EUR via de geblokkeerde rekening van Korfine

Neem vandaag nog contact met ons op via huur@sensimmo.be of bel ons op het nummer 089/90.20.88 en laat ons samen de eerste stap zetten naar jouw nieuwe avontuur in Maasmechelen.
Lees meer Verberg