Ruim 2 slaapkamerappartement met een ruim terras en een kelder met bergruimte!

Verhuurd Maasmechelen Koudenbergstraat 2 6

Prachtig appartement te huur in de Koudenbergstraat 2 bus 6, gelegen in het bruisende Maasmechelen. Dit appartement is gunstig gelegen nabij winkels, restaurants, een cultureel centrum en nog veel meer. Met een oppervlakte van 93 m² en een ruim terras van 8,85 m², is dit het grootste appartement in het gebouw.

Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping en is bereikbaar met een lift. Een van de opvallende kenmerken van deze woning is dat deze verwarmd wordt op gas, wat zorgt voor een efficiënte en comfortabele warmtevoorziening. Bovendien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd, met een totaal vermogen van 1320 kilowatt, waardoor het appartement energiezuinig is en bijdraagt aan lagere energiekosten.

De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, maar er is geen vaatwasser aanwezig. Er is echter wel een ruimte voorzien waar een vaatwasser geplaatst kan worden, mocht u er een willen installeren. Daarnaast beschikt het appartement over een aparte kelder en berging, wat zorgt voor voldoende opbergruimte.

Voor uw gemak is ... er een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar, toegankelijk via een autolift. Houd er rekening mee dat er een extra bedrag van 50 euro per maand wordt gevraagd voor het gebruik van de parkeerplaats.

Kortom, dit appartement in de Koudenbergstraat 2 bus 6 biedt u een comfortabele en ruime woonomgeving in Maasmechelen. Met de nabijheid van winkels, restaurants en een cultureel centrum, heeft u alles binnen handbereik. Aarzel niet en maak snel een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen!

Voor afspraken dient u een mail te sturen naar huur@sensimmo.be
Lees meer Verberg