Nieuwbouw modern éénslaapkamerappartement met staanplaats te Maasmechelen

Huurprijs: € 660 Maasmechelen Mie Merkenstraat 43 3
In het centrum van Eisden Maasmechelen, ligt op een boogscheut van de bekende winkelstraat Pauwengraaf en Shopping M2, dit energiezuinige éénslaapkamer appartement (65m²) op het eerste verdiep. Er is geen lift wel een privé staanplaats en dubbele terras voor en achter het complex.

De ruime slaapkamer biedt voldoende plaats voor een garderobe, groot dubbel bed en eventueel een bureau. In de inkomhal treffen we de berging/wasplaats, badkamer met douche en toilet, vestiaire. Vooraan het gebouw (straatkant) bevindt zich de slaapkamer. De grote leefruimte met open ingerichte keuken kijkt naar de achterliggende terras met veel privacy. De building bestaat uit 5 appartementen waarvan er 1 éénslaapkamer appartement nog beschikbaar is. Geen huisdieren toegelaten.

Men heeft alle nodige moderne comfort zoals PVC dubbele beglazing, HR Top gasketel met vloerverwarming, goede geluidsisolatie, ingerichte luxe keuken, hoogwaardige afwerking. Maximale bezettingsgraad = 2 personen.
Onmiddellijk beschikbaar.

Wilt u meer informatie over dit ... appartement? Of wenst u graag een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089.20.90.88! Lees meer Verberg