Modern Appartement met Twee Balkons en Kelderberging nabij Genk Centrum

Huurprijs: € 850 Genk Zonneweeldelaan 23 26
Ontdek dit comfortabele appartement op de 14de verdieping in het hart van Genk, gelegen in een rustige en aangename buurt. De ruime woonkamer verwelkomt overvloedig natuurlijk licht door grote ramen en biedt toegang tot een terras waar je kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over groot Genk. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt voldoende opbergruimte voor het gemak van het moderne leven.

Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een extra balkon voor buitenruimte en privacy, terwijl slaapkamer 2 handige extra bergruimte biedt naast de gebruikelijke slaapvoorzieningen. Bovendien beschikken beide slaapkamers over inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel, samen met een aansluiting voor een wasmachine.

Daarnaast heeft het appartement een kelderberging, ideaal voor extra opslagruimte en het ordenen van persoonlijke bezittingen. Op het terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Geniet van ... ontspanning in het belevingsbos Melberg voor natuurwandelingen en van de nabijheid van diverse winkels, restaurants en supermarkten, allemaal op korte afstand van je voordeur. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, en het bruisende stadscentrum ligt op loopafstand, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

De maandelijkse algemene kosten bedragen 110 EUR, inclusief water. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Contacteer ons via huur@sensimmo.be.
Lees meer Verberg