Instapklaar riante 1 slaapkamer appartement met ruim terras

Huurprijs: € 700 /maand Genk Emiel Van Dorenlaan 15 11
Dit éénslaapkamerappartement is gelegen in een kleinschalige residentie in de Emiel van Dorenlaan, een boogscheut van de Hoevenzavellaan met allerlei commerciële gelegenheden. De verbindingswegen naar de autosnelwegen zijn op enkele minuten te bereiken. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 71m².

Indeling: inkomhal, mooie woonkamer met open haard, open keuken met ingebouwde elektrische toestellen, badkamer met ligbad en enkele lavabo, één ruime slaapkamer die toegang geeft tot het ruim terras, dat uitkijkt naar de mooie gemeenschappelijke tuin. Bij het appartement hoort 1 berging op het terras. Parkeren kan men aan de achter en voorzijde van het gebouw. De algemene kosten bedragen 65,00€/maand.

Comfort: de verwarming is op elektriciteit, dubbele beglazing in aluminium/houten profiel, centraal en rustig gelegen, gemeenschappelijke tuin aanwezig aan de achterzijde.
Beschikbaar vanaf 22 september 2022.

Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatsen? Neem dan ... zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88! Lees meer Verberg