Instapklare gezinswoning met 3 slkm's op 8a6ca perceel

Vraagprijs: € 265 000 Veldwezelt Strodorp 57
Deze ruime en instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen in een kindvriendelijke buurt op een perceel van maar liefst 8a06ca verzorgd perceel. Vanuit Veldwezelt is er een vlotte verbinding naar Lanaken, Bilzen, Hasselt of Maastricht. De woning beschikt over een ruime en zuidelijk georiënteerde tuin, waar u in alle rust kan genieten.
Tevens is er een recent gebouwde ruime garage met automatische poort. Grondwaterpomp aanwezig met een waterput van 5000L.
Indeling: Inkomhal, ingerichte eilandkeuken met elektrische toestellen en eetruimte, ruime woonkamer met veel lichtinval vanwege de ruime raampartijen, tweede woonruimte/eetruimte met directe toegang naar het beklinkerd terras, technische ruimte met nutsvoorzieningen en lavabo, apart toilet.
1e verdieping: 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met douche. Zolder: ruime geïsoleerde zolder die dienst kan doen als slaapkamer/badkamer/hobbyruimte. Kelder aanwezig.

Comfort: dubbele beglazing met pvc profiel, cv op stookolie, het dak is reeds vernieuwd en de zolder is ... geïsoleerd, de elektrische installatie is vernieuwd en goedgekeurd, recent gerenoveerd huis, regenwaterpomp aanwezig, terras met zonneluifel, ruim en verzorgde tuin.
Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer: 089/20.90.88!Lees meer Verberg