Ruime en energiezuinige vrijstaande woning met 5 slaapkamers op 7a37 perceel

Verkocht Opglabbeek Azaleastraat 16
Deze vrijstaande en recent gerenoveerde woonst met een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 344 m² is gelegen in een doodlopende straat te Opglabbeek. Het huis is gelegen op een ruim perceel van 7a37ca. In huidige prijs zit de plaatsing en afwerking van de badkamer op verdieping met toilet, lavabo, badkuip, inloopdouche in hoogwaardige materiaal en de 4e slaapkamer op verdieping in! Tevens mogelijkheid om aan te kopen zonder de plaatsing en afwerking van eerder vermelde ruimtes!

Indeling: inkomhal, ruime woonkamer met veel lichtinval, open eilandkeuken met ingebouwde elektrische toestellen en zicht op het tuin met veel privé, gastentoilet, gelijkvloers slaapkamer/speelkamer, berging met aansluiting nutsvoorzieningen en douchecabine , inpandige garagebox.
1e verdiep: 3 ruime slaapkamers, gigantisch ruimte die ingericht kan worden naar goesting zoals een 4e slaapkamer met dressing van 38m² of een ruime tweede woonkamer op verdieping (ideaal als kangoeroewoning). Deze ruimte is tot en met de chape afgewerkt en de pleisterwerken ... zijn reeds uitgevoerd, dat wil zeggen dat alle leidingen zijn aangelegd wat betreft elektriciteit, sanitair en verwarming. Enkel de radiatoren dienen gemonteerd te worden. Tevens is er op verdieping een ruime badkamer met inloopdouche en toilet voorzien maar niet gemonteerd. De woonst is volledig onderkelderd en heeft een geïsoleerde zolder.

Comfort: cv op stookolie, dubbele beglazing met pvc profielen, de elektrische installatie is goedgekeurd en conform, nieuwe keuken, ruim bewoonbaar oppervlakte op een ruim perceel.
Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg