Halfvrijstaande woning met 4 slpkmrs te Heusden-zolder

Vraagprijs: € 290 000 Heusden Oude Baan 82
Deze ruime woonst met 4 slaapkamers is gelegen op een ruim hoekperceel van 6are, die uitkijkt op de Halstraat en de Oude baan. Op wandelafstand van het centrum van Heusden, het ziekenhuis en op enkele minuten van de autosnelwegen. Deze recente woonst van 1995 is goed geïsoleerd en voldoet aan alle modern comfort met een gezellige tuin van +-470m².

Indeling: inkomhal, ruime woonkamer met open haard, gesloten ingerichte keuken voorzien van elektrische toestellen. Op de eerste verdieping treffen we een apart toilet, badkamer met tweede toilet en 3 slaapkamers aan. Op de zolderverdiep treffen we de 4e slaapkamer aan, tevens is er een bureauruimte aanwezig (eventueel de 5e slaapkamer). De woning is volledig onderkelderd, met een gedeelte kruipkelder. De kelderverdieping is ingericht als douchekamer en wasplaats.
Er is eveneens een inpandige garagebox aanwezig.

Het huidige perceel is 9a 93ca groot, het rechtergedeelte van 3a93ca die uitkijkt op de halstraat wordt afzonderlijk verkocht. Deze woonst wordt bijgevolg als halfopen ... bebouwing verkocht.

Comfort: cv op stookolie, dubbele beglazing met houten profiel, recente bouw van 1995, gevels en dak geïsoleerd, instapklare woning op ruim perceel, gezellige tuin.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons: 089/20.90.88.

Lees meer Verberg