Prachtig gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 11a23ca

Vraagprijs: € 345 000 Heusden-Zolder Grauwzustersstraat 15
Deze charmante woning met maar liefst 11are perceel is instapklaar en bevindt zich tegenover het St-Franciscusziekenhuis van Heusden-Zolder! Het centrum van Heusden-Zolder met allerlei commerciële faciliteiten, scholen en openbaar vervoer liggen allen op wandelafstand. Deze energiezuinige woning voldoet aan alle hedendaagse normen en is zelfs vergund en gedeeltelijk ingericht als handelsruimte om uw beroep/hobby uit te oefenen. Altijd al gedroomd om vlakbij uw thuis uw (bij)beroep uit te oefenen? Dan kan men perfect wonen en werken combineren, gezien het handelsgedeelte een apart inkom heeft via de voorgevel.

Indeling: Inkomhal, ruime woonkamer met veel lichtinval en zicht op de verzorgde tuin, eetruimte, keuken met ingebouwde elektrische toestellen, berging. Via de berging is er toegang tot het overdekt en verhard terras van ruim 25m² waar men gezellig kan vertoeven met uw familie/kennissen. Via de woning is er rechtstreeks toegang tot de handelsruimte, die tevens dienst kan doen als bureau/hobbyruimte/slaapkamer. Op verdieping ... treffen we 3 volwaardige slaapkamers aan, waarvan 1 slaapkamer met dressing. De badkamer bestaat uit een badkuip, toilet en lavabo.

Comfort: ramen met dubbele beglazing in PVC/hout profiel, nieuwe hoogrendement stookolieketel, zowel de vloer-muren als dak zijn geïsoleerd, zuidelijk georiënteerde tuin, verzorgde tuin. Tevens is het mogelijk om een kangoeroewoning of tweewoonst te realiseren mits vergunning.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer: 089.20.90.88 voor verdere informatie of een bezichtiging!
Lees meer Verberg