Gerenoveerd woning met 3 slaapkamers en tuin

Vraagprijs: € 209 000 Genk Bevrijdingslaan 40
Hierbij bieden wij u een woning in het hartje van Waterschei (Genk) aan. Deze gezellige en recent grotendeels gerenoveerde woning is grondig onder handen genomen in 2017 en bevind zich op de Bevrijdingslaan te Genk, ook wel bekend als de mijnsite.

De indeling is als volgt: Via de voortuin komt u terecht bij de inkom. Eenmaal binnen komen wij meteen in de inkomhal. Boven bevinden zich drie slaapkamers. Een verdiep hoger hebben wij nog een zolderkamer die ingericht is en eventueel gediend kan worden als vierde slaapkamer. Via de gezellige woonkamer kunt u naar de keuken en de achtertuin. De badkamer bevind zich ook op de gelijkvloerse verdiep en is gebruiksklaar. Leuke veranda dat uitkijkt op de achtertuin.

De woning is via de achtertuin ook bereikbaar met de auto. De tuin is verzorgd en deels beklinkerd. Achter de woning loopt een doodlopend straat waar u met de auto de tuin kan betreden. Verder zien wij een garage die groot genoeg is voor twee auto's. Voor de woning bevinden zich ook vrije parkeerplaatsen. Nog een belangrijke ... aspect is dat de woning beschikt over een conform elektriciteit attest. De dak van de woning is geïsoleerd !

Wilt u graag een bezichtiging of u wilt meer informatie aarzel niet en bel ons op 089 20 90 88 of info@sensimmo.be

Lees meer Verberg