Prachtig gelegen 3slpk, energiezuinige half open nieuwbouw woning

Vraagprijs: € 227 827 Genk Peperblook 33
Peperblook is een project van nieuwbouwwoningen in een groene en rustige omgeving waar nog maar 2 moderne woningen beschikbaar zijn. Het project is casco klaar en gelegen nabij het centrum van Genk en dichtbij de belangrijke autosnelwegen. Beide woningen beschikken over 3 slaapkamers en zijn voorzien van een inpandige garage of carport met extra buitenberging.
Lot 21, met een inpandige garage, verschilt van indeling tov lot 18. Hier heeft men een open keuken met woonkamer en inpandige garage. Lot 18 is voorzien van een carport en aparte keuken.
Afwerking van de vloertegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren zijn nog zelf te kiezen en af te werken. De ontwikkelaar kan dit voor u afwerken en sleutel-op-deur opleveren mits een meerprijs van 31 015,69 euro incl. BTW.
Met 14 zonnepanelen (niet inbegrepen) behaalt deze woning een E peil van 20 en komt hierdoor in aanmerking voor 5 jaar 100% teruggave van de onroerende voorheffing plus een subsidie van Fluvius van 1.800 euro!
Interesse in deze moderne nieuwbouwwoningen? Contacteer ... ons op het nummer 089 20 90 88 voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.
Lees meer Verberg