Charmante Tuinwijkwoning met 4 slaapkamers + winkel

Vraagprijs: € 235 000 Genk Margarethalaan 39
Gelegen in een prachtige wijk te Winterslag kortbij de bruisende Vennestraat en Genk centrum. Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 239m² is deze karakteristieke woning ideaal voor grote gezinnen. Handelspand links van de woning is momenteel ingericht als een éénslaapkamerappartement met een nieuwe badkamer en keuken. Het kan terug in gebruik genomen worden als winkel of praktijk.
Indeling woonst: Inkomhal met badkamer, slaapkamer of bureau/hobbyruimte. Trap naar boven waar de 3 slaapkamers zich bevinden en vaste trap naar zolder die niet afgewerkt is. Op het gelijkvloers bevindt zich voor de rest de riante woonkamer van 60m² en de leefkeuken van 40m² met zicht op de achtertuin. Aan de keuken is er ook nog een grote berging/wasplaats. Kelder en dubbele garage aanwezig. Ramen aluminium dubbele beglazing, cv op stookolie.
Dit handelshuis heeft verschillende bouwmisdrijven. Voor kopers die een klassieke financiering zouden willen aangaan zal niet mogelijk zijn. Hierdoor stellen wij huurkoop optie voor. 65% Van de ... koopsom dient ineens betaald te worden en resterende bedrag kan op 5 jaar afbetaald worden. Lees meer Verberg