Gerenoveerde landelijke woning

Vraagprijs: € 315 000 Genk Acacialaan 56
In de Eerste Cité of tuinwijk van Winterslag bevind zich deze prachtige gerenoveerde woning. De woning is strategisch goed gelegen dicht bij de autostrade E314, scholen, winkels en cinema. Op wandelafstand kun je de sfeer gaan opzoeken in het gezellig Vennestraat.

Deze halfopen bebouwing is gerenoveerd maar toch behoud het zich van zijn authenticiteit. Bij het binnen komen bevinden we ons in een hoog inkomhal voorzien van toilet en toegang naar de kelder. De woonkamer is opgesplitst in een zithoek en eetkamer. Hierlangs kan men naar de keuken met landelijke stijl wat nostalgie oproept. Een modern ingerichte keuken met alle gesofisticeerde keukenapparatuur, maar toch afgewerkt met een vleugje romantiek. In deze keuken voel je je meteen thuis. Aansluitend is er de vernieuwde veranda dat uitzicht heeft op de tuin.

Op eerste verdieping is er de badkamer met vintage look voorzien van een retro meubel met spoelbak en spiegel, een vrijstaand bad met witte leeuwenpootjes dat extra klasse aan uw badkamer geeft, douche en toilet. Eén ... slaapkamer is uitgerust met authentieke vloer en de tweede slaapkamer is voorzien van laminaat. Derde verdieping is er een ruim ingebouwde dressing met zolderluik naar de zolder alsook een derde slaapkamer.

Je kunt buiten onder het overdekte terras blijven genieten in zowel zomer- als wintermaanden. De woning is instapklaar en mooi afgesloten met omheining en poort. Hier kunnen de kinderen en huisdieren volop genieten van een fraai aangelegde tuin. Tuin voorzien van automatische tuinbesproeiing. Laat dit unieke aanbiedingen u niet voorbij gaan en kom snel kijken.
Lees meer Verberg