Prachtig gelegen eco nieuwbouw woning op 5a26ca perceel

Vraagprijs: € 228 043 Genk Peperblook 33
‘Peperblook’ is een project van 10 moderne nieuwbouwwoningen (nog 5 beschikbaar) in een groene en rustige omgeving. Het project is gelegen nabij het centrum van Genk en dichtbij de belangrijke autosnelwegen. Het bevat 3 typen woningen gesitueerd rondom een groen plein. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers en is voorzien van een carport of inpandige garage.
Van de type 1 woningen zijn er nog 2 woningen beschikbaar, nl. lot 16 (bus 33) en Lot 21 (bus 23). De Type 1 woning is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en een inpandige garage. Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren nog zelf te kiezen en af te werken (niet inbegrepen). Op de benedenverdieping vinden we de inkomhal, woonkamer met open keuken, gastentoilet, berging/wasplaats en de inpandige ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbel lavabo en toilet. Verder is er nog een ruime berging.
Pand 16 heeft een grondoppervlakte van 526 m² en een woonoppervlakte van ... 147,35 m². Project is klaar voor afwerking!
Interesse in deze moderne nieuwbouwwoningen? Contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.
Lees meer Verberg