Prachtig gelegen 3slpk, eco nieuwbouw woning op 5a26ca perceel

Vraagprijs: € 228 043 Genk Peperblook 33
‘Peperblook’ is een project van nieuwbouwwoningen (nog 3 beschikbaar) in een groene en rustige omgeving. Het project is gelegen nabij het centrum van Genk en dichtbij de belangrijke autosnelwegen. Het bevat 3 typen woningen gesitueerd rondom een groen plein. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers en is voorzien van een carport of inpandige garage.
Van de type 1 woningen zijn er nog 2 woningen beschikbaar, nl. lot 16 (bus 33) en Lot 21 (bus 23). De Type 1 woning is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en een inpandige garage. Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren nog zelf te kiezen en af te werken (niet inbegrepen). Op de benedenverdieping vinden we de inkomhal, woonkamer met open keuken, gastentoilet, berging/wasplaats en de inpandige ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbel lavabo en toilet. Verder is er nog een ruime berging.
Pand 16 heeft een grondoppervlakte van 526 m² en een woonoppervlakte van 147,35 m². ... Kruipkelder aanwezig. Met 14 zonnepanelen komt deze woning met een E peil van 20 in aanmerking voor 5 jaar teruggave van de grondbelasting voor de volle 100% en subsidie van Fluvius van 1.800 euro! Project is klaar voor afwerking!
Interesse in deze moderne nieuwbouwwoningen? Contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.
Lees meer Verberg