Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en tuin

Vraagprijs: € 227 827 Genk Peperblook 25
‘Peperblook’ is een project van 10 moderne nieuwbouwwoningen in een groene en rustige omgeving waarvan nog 5 woningen beschikbaar zijn. Het project is gelegen nabij het centrum van Genk en dichtbij de autosnelwegen. Het bevat 3 typen woningen gesitueerd rondom een groen plein. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers en is voorzien van een carport of garage. Momenteel is het project CASCO+ klaar.
Van de type 3 woningen zijn er nog 2 beschikbaar, nl. loten 18 en 20. De type 3 woning is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, een carport en een tuinberging. Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren nog zelf te kiezen en is niet inbegrepen. Op de benedenverdieping vinden we de inkomhal, woonkamer, toilet, keuken, eetruimte en berging terug. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, badkamer, nachthal, dressing en berging. Driedubbele beglazing, vloerverwarming geheel de woning en ventialtiesysteem D van Vasco maakt deze woningen conform de nieuwe EPB eisen. De panden hebben een ... grondoppervlakte van 376 m² en een woonoppervlakte van ongeveer 146 m².
Interesse in deze moderne eco nieuwbouwwoningen? Contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.

Lees meer Verberg