Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en tuin

Vraagprijs: € 227 827 Genk Peperblook 25
‘Peperblook’ is een project van 10 moderne nieuwbouwwoningen in een groene en rustige omgeving waarvan nog 5 woningen beschikbaar zijn. Het project is gelegen nabij het centrum van Genk en dichtbij de autosnelwegen. Het bevat 3 typen woningen gesitueerd rondom een groen plein. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers en is voorzien van een carport of garage. Momenteel is het project CASCO+ klaar.
Van de type 3 woningen zijn er nog 2 beschikbaar, nl. loten 18 en 20. De type 3 woning is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, een carport en een tuinberging. Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren nog zelf te kiezen. Op de benedenverdieping vinden we de inkomhal, woonkamer, toilet, keuken, eetruimte en berging terug. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, badkamer, nachthal, dressing en berging. Driedubbele beglazing, vloerverwarming geheel de woning en ventialtiesysteem D van Vasco maakt deze woningen conform de nieuwe EPB eisen. De panden hebben een grondoppervlakte van 376 m² en ... een woonoppervlakte van ongeveer 146 m².
Interesse in deze moderne eco nieuwbouwwoningen? Contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.

Lees meer Verberg